Zoeterwoude,
13
april
2018
|
14:04
Europe/Amsterdam

Rondemissen en -misters Amstel Gold Race 2018 bekend!

Vier Nederlandse wielerfans op het podium

Nederlandse wielerfanaten hebben de afgelopen week massaal gereageerd op de oproep van Amstel om rondemister of rondemiss te worden. Dit jaar ging Amstel op zoek naar een rondemiss of -mister met een groot hart voor wielrennen. Het gaat immers niet alleen om de buitenkant, maar juist ook om de binnenkant. Na lang beraad heeft de jury vier gelukkige winnaars gekozen: wielervrienden Dick Bathoorn en Steven Boerma mogen zichzelf de rondemisters van de Amstel Gold Race 2018 noemen. De gezusters Sanne en Kicky Kessler zijn door de jury als perfecte rondemisses gekozen!

Wielervrienden Dick Bathoorn en Steven Boerma staan op zondag aan het einde van de Ladies Edition op het podium op de winnares te feliciteren. Dick en Steven zijn elk jaar samen met hun vriendengroep trouwe bezoekers en supporters van de Amstel Gold Race. Dit jaar zal het weekend voor deze twee nog een stuk specialer worden. Zij krijg de eer om de winnares van de Amstel Gold Race Ladies Edition te feliciteren op het podium!

Bij de zussen Sanne en Kicky is het wielrennen er met de paplepel ingegoten. Met wielrenster Nina Kessler in de familie hebben ze al heel wat wedstrijden meegemaakt, zowel op de weg als op de baan. Dit weekend zullen Sanne en Kicky in de watten worden gelegd! Zij gaan net zoals de rondemisters genieten van een compleet verzorgd Amstel Gold Race weekend met als kers op de taart de winnaar zondag op het podium te feliciteren.

Bekijk hier nogmaals de nieuwe zoekcriteria:

Nederlands mooiste en zwaarste klassieker vindt plaats tijdens het komende weekend. Op 15 april nemen 15.000 (amateur) wielervrienden deel aan de Toerversie en op 16 april worden de dames- en herenkoers verreden.