ROTTERDAM,
18
januari
2024
|
15:00
Europe/Amsterdam

Beter een goede buur, dan een verre vriend

De Vrienden van Amstel LIVE nodigt 300 Rotterdammers uit

Stichting de Rotterdamse Uitdaging maakt 300 Rotterdammers blij met een avondje De Vrienden van Amstel LIVE in Rotterdam Ahoy. De grootste Amstel kroeg opende vorige week donderdag haar deuren voor een reeks van veertien shows. Het is dé plek om te proosten op gezelligheid en vriendschap. Niet iedereen heeft de middelen om de omstandigheid om zich in het feestgedruis te begeven, vandaar onder het mom van ‘beter een goede buur, dan een verre vriend’ dit gebaar. We hopen van harte dat we hen een mooie avond kunnen bezorgen. Want ook in dit café telt je geld of wie je bent niet meer mee.

Rotterdamse uitdaging

Om de kaarten een goede bestemming te geven trekt De Vrienden van Amstel LIVE op met Stichting de Rotterdamse Uitdaging, die lokaal ook wel bekendstaat als de maatschappelijke makelaar. De stichting heeft als doel om maatschappelijk verantwoord ondernemen te stimuleren en om lokale, maatschappelijke organisaties te ondersteunen. Als matchmaker koppelt de stichting materialen, middelen en menskracht vanuit het bedrijfsleven aan maatschappelijke organisaties en burgerinitiatieven. De Rotterdamse Uitdaging heeft de kaarten verdeeld onder maatschappelijke organisaties in Rotterdam, waaronder: Duo for a Job, Stichting MAIT, Stichting Inclusia, Speeltuin Afrikaanderwijk en Yess! BoTu.  

De Rotterdamse Uitdaging vindt het fantastisch dat de kaarten aan ‘Rotterdam’ zijn geschonken: “Dit initiatief is een perfect voorbeeld van maatschappelijk verantwoord ondernemen. Zo kan een simpele donatie voor een specifieke groep mensen al veel impact maken”, vertelt Linda van der Windt, Manager bij de Rotterdamse Uitdaging. Ze vervolgt: “Veel ontvangers van de kaarten maken zich doorgaans zorgen over rekeningen die betaald moeten worden of over de boodschappen die ze niet kunnen betalen. Een moment van plezier en euforie zit er dan vaak niet in. Toegang tot een groot feest als De Vrienden van Amstel kan hen het gevoel bieden van plezier, ontspanning en saamhorigheid en dat is veel waard. We hopen dat meer bedrijven de kansen en mogelijkheden zien voor deze groepen mensen en onze organisatie weten te vinden.”

De tickets zijn verdeeld over de hele periode waarin De Vrienden van Amstel LIVE plaatsvindt, de laatste show is op vrijdag 26 januari.

Proost! Op de vriendschap!