Amsterdam,
01
juni
2018
|
11:49
Europe/Amsterdam

Ook Marco Borsato, Ronnie Flex en Kraantje Pappie op de Vliegende Vrienden van Amstel LIVE!

De Vliegende Vrienden van Amstel LIVE! heeft extra artiesten aan haar line-up toegevoegd. Dat werd vanmorgen bekendgemaakt in de Veronica ochtendshow van Giel Beelen. Ook Marco Borsato, Ronnie Flex, Kraantje Pappie, Jacqueline Govaert en Maan reizen op 15 september naar Zwolle, Eindhoven en Amsterdam. Daarmee komt het totaal aantal artiesten op 24. Om ook de fans van deze artiesten de gelegenheid te bieden het evenement mee te maken gaan er per direct voor alle locaties nieuwe kaarten in de verkoop.

Het jubilerende De Vrienden van Amstel LIVE! (20 jaar) en The Flying Dutch (5 jaar) bundelen in september eenmalig de krachten voor een uniek evenement: De Vliegende Vrienden van Amstel LIVE!. De grootste Amstelkroeg van Nederland vliegt naar Zwolle, Eindhoven en Amsterdam. Net als bij The Flying Dutch zullen de artiesten per helikopter reizen naar de drie steden. Dat zullen zij bij De Vliegende Vrienden van Amstel LIVE! in duo vorm doen, waardoor elk optreden unieke samenwerkingen en uitvoeringen van nummers krijgt.

Marco Borsato kijkt uit naar het nieuwe evenement: “Zowel aan De Vrienden van Amstel LIVE! als The Flying Dutch heb ik fantastische herinneringen. Het mooie aan De Vrienden van Amstel LIVE! is dat alle muziekstromen bij elkaar komen en er unieke samenwerkingen ontstaan. Bij The Flying Dutch is dat niet anders, daar heb ik al eens samen mogen werken met Armin van Buuren. Met wie ik op De Vliegende Vrienden ga samenwerken houd ik nog even voor me, maar ik kan je beloven dat het een mooi spektakel gaat worden met veel verrassingen. De Vliegende Vrienden is daarnaast het enige festival dat ik in 2018 zal doen”.

Eerder dit jaar werd al bekendgemaakt dat Anouk, Douwe Bob, André Hazes, Typhoon, Chef’Special, Nick & Simon, Xander de Buisonjé, Jeroen van Koningsbrugge, VanVelzen, BLØF, Guus Meeuwis, Rowwen Hèze, DI-RECT, Lil’ Kleine, Broederliefde, Diggy Dex, Coen & Sander, Lucas & Steve en Fedde Le Grand optreden op De Vliegende Vrienden van Amstel LIVE!.

De gereserveerde extra kaarten voor de drie locaties Zwolle, Eindhoven en Amsterdam zijn vanaf nu verkrijgbaar via vliegendevrienden.nl en ah.nl/vliegendevrienden.

Morgen vindt de 5e editie van The Flying Dutch plaats, ook daar zijn nog kaarten voor verkrijgbaar via theflyingdutch.com/tickets.

-EINDE PERSBERICHT-

Noot voor de redactie (niet voor publicatie):

Bekijk de presskit voor alle foto en video materialen. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Lisa van der Heijden, communicatie Amstel, 06-26240423 / lisa.vanderheijden@heineken.com, Machiel Hofman van Tribe Company, 06-53980712 / machiel@tribecompany.com en/of Mirjam van Kleef, 06-52450478 / mirjam@baasamsterdam.com.

Persaccreditatie: Aanvragen kunt u voor vrijdag 14 september 2018 om 12.00 uur indienen via lisa.vanderheijden@heineken.com.

De Vliegende Vrienden van Amstel LIVE!

Zaterdag 15 september 2018

Eindhoven: E3 Strand

Zwolle: Park De Wezenlanden

Amsterdam: Recreatieterrein Spaarnwoude

12.00 uur – 23.00 uur

Met o.a: Anouk, Douwe Bob, André Hazes, Nick & Simon, Typhoon, Chef’Special, Xander de Buisonjé, Jeroen van Koningsbrugge, VanVelzen, BLØF, Guus Meeuwis, Rowwen Hèze, DI-RECT, Lil’ Kleine, Broederliefde, Diggy Dex, Coen & Sander, Lucas & Steve, Fedde Le Grand, Marco Borsato, Ronnie Flex, Kraantje Pappie en Jacqueline Govaert.