Rotterdam,
02
februari
2018
|
10:44
Europe/Amsterdam

De vliegende Vrienden van Amstel LIVE! uitverkocht

Samenvatting

Alle 100.000 tickets voor het nieuwe evenement De Vliegende Vrienden van Amstel LIVE! zijn verkocht. Vanwege de jubilea van De Vrienden van Amstel LIVE! (20 jaar) en The Flying Dutch (5 jaar) zal op zaterdag 15 september een eenmalige editie van De Vliegende Vrienden van Amstel LIVE! plaatsvinden in Amsterdam, Eindhoven en Zwolle. Tijdens het festival dat gelijktijdig op de drie locaties gehouden zal worden, zullen er optredens zijn van o.a. Anouk, Douwe Bob, André Hazes, Typhoon, Chef’Special, Xander de Buisonjé, Jeroen van Koningsbrugge, VanVelzen, BLØF, Guus Meeuwis, Rowwen Hèze, DI-RECT, Lil’ Kleine, Broederliefde, Diggy Dex, Coen & Sander, Lucas & Steve en Fedde Le Grand. In een later stadium zullen er nog meer artiesten aan het programma worden toegevoegd.

“We hebben natuurlijk altijd gehoopt dat de kracht van de combinatie van The Flying Dutch en De Vrienden van Amstel LIVE! de kaartverkoop zou stimuleren. Dat een nieuw evenement zo snel is uitverkocht, overtreft al onze verwachtingen”, aldus Machiel Hofman van Tribe Company, één van de drie initiatiefnemers. David Lette, Marketing Directeur Amstel vult aan: “Ik ben trots dat we de grootste Amstelkroeg van Nederland naar drie plekken in Nederland kunnen toebrengen. We vieren het jubileum van De Vrienden van Amstel LIVE! daarmee in september met nog eens 100.000 vrienden.” John Ewbank van The Flying Dutch: “Fantastisch dat dit unieke concept zo omarmd wordt, we hebben het volste vertrouwen dat we De Vliegende Vrienden tot een groot succes kunnen maken!”

Over De Vliegende Vrienden van Amstel LIVE!

De Vrienden van Amstel LIVE! en The Flying Dutch bundelen eenmalig de krachten voor een uniek evenement: De Vliegende Vrienden van Amstel LIVE!. De grootste kroeg van Nederland vliegt op 15 september 2018 naar Zwolle, Eindhoven en Amsterdam. Net als bij The Flying Dutch zullen de artiesten per helikopter reizen naar de drie steden. Dat zullen zij bij De Vliegende Vrienden van Amstel LIVE! in duo vorm doen, waardoor elk optreden unieke samenwerkingen en uitvoeringen van nummers krijgt.

Het is voor het eerst dat twee evenementen in Nederland de handen ineenslaan om een nieuw initiatief te ontwikkelen. Het dagvullende programma wordt afgewisseld met optredens van DJ’s en wordt gepresenteerd door Nick & Simon, Xander de Buisonjé en een nieuw duo Roel (VanVelzen) & Jeroen (van Koningsbrugge).

De Vliegende Vrienden van Amstel LIVE!

Zaterdag 15 september 2018

Eindhoven: E3 Strand

Zwolle: Park De Wezenlanden

Amsterdam: Recreatieterrein Spaarnwoude

12.00 uur – 23.00 uur

Met o.a: Anouk, Douwe Bob, André Hazes, Typhoon, Chef’Special, Xander de Buisonjé, Jeroen van Koningsbrugge, VanVelzen, BLØF, Guus Meeuwis, Rowwen Heze, DI-RECT, Lil’ Kleine, Broederliefde, Diggy Dex, Coen & Sander, Lucas & Steve en Fedde Le Grand.

VIP tickets zijn nog wel verkrijgbaar voor €159,95 via www.vliegendevrienden.nl.