HILVERSUM,
03
januari
2023
|
09:00
Europe/Amsterdam

Anouk en Emma Heesters brengen themasong Vrienden van Amstel LIVE 2023 uit

Vanochtend verscheen het nummer ‘Met Jou Kan Ik Het Aan’, waarin de zangeressen Anouk en Emma Heesters de kracht van vriendschap bezingen. Het nummer is de themasong van de 25ste editie van De Vrienden van Amstel LIVE. De jubileumreeks gaat aanstaande donderdag in première en bestaat eenmalig uit 20 uitverkochte concerten in Rotterdam Ahoy.

Met het verschijnen van deze single zijn de eerste namen van het programma bekend want Anouk en Emma Heesters zullen hun single ook tijdens De Vrienden van Amstel LIVE ten gehore brengen. Emma was in april van vorig jaar voor het eerst te gast in Rotterdam Ahoy, Anouk doet voor de vijfde keer mee. De Haagse zangeres stond ook al op de eerste ‘’Heeren van Amstel Live’’ editie in 1998. Daarnaast was zij o.a. ook in 2015 en 2019 te vinden in de grootste kroeg van Nederland.

Anouk brengt zelden een duet uit maar voor Emma maakte ze graag een uitzondering: “Ik had een nummer geschreven over vriendschap wat perfect paste bij het optreden in Rotterdam Ahoy maar daar zochten we nog wel een bijzondere stem bij” vertelt Anouk. “In de studio klikte het meteen met Emma. Ze werkt keihard, is niet snel tevreden en heeft echt een ongelofelijke stem die het nummer precies bracht waar we naar opzoek waren”. 

Emma Heesters vult aan: “Toen ik door Anouk werd gebeld of ik zin had om samen de studio in te gaan heb ik mezelf natuurlijk wel even in m’n arm geknepen. We kenden elkaar nog helemaal niet maar er was meteen een klik. Het resultaat is volgens mij een heerlijke meezinger wat we donderdag eindelijk samen mogen zingen in Rotterdam Ahoy”.

Het laatste duet van Anouk stamt uit 2015 toen zij samen met Douwe Bob een single uitbracht. De nieuwe single van Anouk en Emma Heesters ‘Met Jou Kan Ik Het Aan’ is vanaf vandaag te beluisteren via alle streaming platformen en zal op 5, 6, 7, 8, 9, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 25, 26 en 27 januari live gespeeld worden op De Vrienden van Amstel LIVE.

Noot voor de redactie:

Radio promotie via Rudo de Raaff - Rudo@pr-indies.nl
TV & Pers promotie via Mirjam de Raaff - Mirjam@demeisjes.nu

Voor meer informatie of vragen kunt u contact opnemen met:

CTM Music
Emmastraat 21
1211 NE Hilversum
035-6474040