Leiden,
28
april
2021
|
12:15
Europe/Amsterdam

We mogen weer!

Leiden, 28 april 2021 - We mogen weer! Na lang wachten gaan de terrassen ein-de-lijk weer open. Thom Ligthart, Marketing Manager Amstel: "Dit is het moment waar wij en velen met ons lang op hebben gewacht. Onze collega's hebben samen met de horeca met man en macht gewerkt zodat iedereen bij meer dan 2.000 prachtige Amstel horecazaken op het terras kan genieten van een heerlijk vers getapt Amstel biertje. Het is mooi om te zien met hoeveel passie het horeca personeel aan de slag is gegaan om iedereen op een veilige manier te ontvangen. Voorlopig is dat nog even met twee vrienden aan een tafel. En hopelijk mag ook snel die derde weer aansluiten."


Vrienden van Amstel
Eerder dit jaar introduceerde Amstel de nieuwe drie vrienden campagne. In deze campagne, die onder meer met de waardevolle inbreng van ondernemers van Amstel horecazaken tot stand is gekomen, staat vr
iendschap, humor en een biertje centraal. De drie vrienden zijn nu opnieuw te zien in de 'inhaker' van de brouwer op de heropening van de terrassen.

Het concept en de video is ontwikkeld door Freddy.

Contactpersoon