Zoeterwoude,
07
december
2016
|
09:43
Europe/Amsterdam

Nick & Simon nieuwe kroegbazen De Vrienden van Amstel LIVE! 2017

De grootste kroeg van Nederland krijgt jaarlijks een nieuwe kroegbaas

Samenvatting

Amstel heeft de opvolger van Xander de Buisonjé als gastheer van De Vrienden van Amstel LIVE! gevonden. Uit de video die de brouwer vandaag naar buiten brengt, blijkt dat het een zeer gewilde rol is. De keuze valt uiteindelijk op Nick & Simon als de kroegbazen van de grootste Amstelkroeg van Nederland. De Volendamse vrienden nemen samen het gastheerschap éénmalig op zich tijdens de negen uitverkochte shows in januari 2017.

Het was niet eenvoudig om een waardige opvolger te vinden van Xander de Buisonjé, die na 7 jaar heeft besloten te stoppen als gastheer. We kiezen ervoor om jaarlijks een nieuwe kroegbaas, of in dit geval zelfs twee kroegbazen, te zoeken. Dat Nick & Simon aankomende editie gastheren zijn, is natuurlijk een weloverwogen keuze. De twee vrienden passen perfect bij Amstel, dat door twee vrienden is opgericht en nog steeds elke dag door én voor vriendschap wordt gebrouwen.
Bram Westenbrink, Marketing Directeur Amstel
Toen we werden gevraagd om gastheren te worden van de grootste kroeg van Nederland, hoefden we geen seconde na te denken. De Vrienden van Amstel LIVE! is écht een uniek evenement. Niet alleen muzikaal of gezien de indrukwekkende productie, maar vooral vanwege al het plezier van vrienden voor en achter de schermen. Dat Amstel ons heeft gevraagd om als eerste het stokje van Xander over te nemen maakt het natuurlijk extra speciaal. We kunnen niet wachten tot we in een kolkende Ahoy onze vrienden mogen aankondigen.
Nick & Simon

DE VRIENDEN VAN AMSTEL LIVE! 2017

De negen uitverkochte shows vinden plaats op 19, 20, 21, 22, 23, 25, 26, 27 en 28 januari 2017. Ook de 10.000 extra kaarten die onlangs in de verkoop zijn gegaan, zijn inmiddels uitverkocht. De line-up zal begin januari bekendgemaakt worden. Op de website www.vriendenvanamstel.nl is meer informatie te vinden over De Vrienden van Amstel LIVE! 2017.

Bekijk in deze video hoe Amstel de nieuwe kroegbazen bekend heeft gemaakt.