Amsterdam,
09
januari
2017
|
09:54
Europe/Amsterdam

Marco Borsato, Golden Earring, Douwe Bob en Nicky Romero op De Vrienden van Amstel LIVE!

Samensmelting van nieuwkomers en vertrouwde namen in grootste Amstelkroeg van Nederland

Samenvatting

Zojuist presenteerde Nick Schilder tijdens een nieuwjaarsborrel het programma voor de 19de editie van De Vrienden van Amstel LIVE!. In zijn rol als nieuwe kroegbaas (in afwezigheid van collega Simon Keizer) heette hij de artiesten welkom die over ruim anderhalve week, negen avonden lang in een uitverkocht Rotterdam Ahoy optreden. De line-up is een verrassende samenstelling van vertrouwde namen zoals Marco Borsato, Golden Earring, VanVelzen en Rowwen Hèze én nieuwkomers Douwe Bob, Diggy Dex en Nicky Romero. Ook BLØF en Typhoon maken net als in 2016 hun opwachting onder de bekende kroonluchter in de grootste Amstelkroeg van Nederland. Nieuwe kroegbazen Nick & Simon vervullen niet alleen de rol van gastheren, maar treden uiteraard ook op. Volgende week zal de organisatie nog meer artiesten bekend maken.

De shows van de 19de editie van De Vrienden van Amstel LIVE! vinden plaats op 19 t/m 23 en 25 t/m 28 januari 2017. Tijdens de negen uitverkochte shows ontvangt Amstel ruim 125.000 bezoekers in Rotterdam Ahoy.

NOG MEER VERRASSINGEN

Over 10 dagen start de 19de editie van De Vrienden van Amstel LIVE! en het belooft ook dit jaar weer een waanzinnige reeks te worden. Meer dan ooit brengen we tijdens deze editie verschillende muziekstromen in verrassende combinaties bij elkaar in de grootste Amstelkroeg van Nederland. Wij zijn enorm trots op de line-up die wij vandaag mogen presenteren en zoals jullie van ons gewend zijn, hebben we nog een aantal verrassingen in petto. Het team heeft een jaar lang gewerkt om opnieuw een bijzondere show neer te zetten met voor ieder wat wils. Ik kijk er enorm naar uit, wij hopen er voor onze bezoekers weer een onvergetelijke avond van te maken!
Steven van Leeuwen, Brand Manager Amstel Bier

VOORVERKOOP JUBILEUMEDITIE 2018

Morgen, 10 januari om 10.00 uur, start een exclusieve voorverkoop voor de jubileumeditie van De Vrienden van Amstel LIVE! 2018 via www.amstel.nl De voorverkoop van de eerste 25.000 kaarten voor de 20e editie verloopt via een speciale actie waarbij een actiecode op een krat Amstel bier toegang geeft tot de kaarten. De shows van de jubileumeditie vinden plaats op 20 t/m 22 en 24 t/m 29 januari 2018 en daarmee gaan voor het eerst 9 showavonden direct in verkoop. Op 19 januari start aansluitend de reguliere voorverkoop van de resterende kaarten voor De Vrienden van Amstel LIVE! 2018. Op de website www.vriendenvanamstel.nl is meer informatie te vinden over De Vrienden van Amstel LIVE!