Zoeterwoude,
11
januari
2018
|
10:25
Europe/Amsterdam

De Vrienden van Amstel LIVE! maakt line-up 2018 bekend

Recordaantal artiesten op jubileumeditie

Samenvatting

Organisator Amstel heeft zojuist in een online video de line-up gepresenteerd van de 20ste editie van De Vrienden van Amstel LIVE!. Maar liefst 25 artiesten zullen vanaf volgende week donderdag tijdens de reeks van 14 shows hun opwachting maken in de grootste Amstelkroeg van Nederland. Het jubileum wordt groots gevierd met optredens van onder meer Kensington, BLØF, Nielson, 3JS, DI-RECT, Mr. Probz, Guus Meeuwis, André Hazes, Paul de Leeuw, Xander de Buisonjé, Broederliefde, Lil’ Kleine, Diggy Dex, Kraantje Pappie, Gers Pardoel, Brainpower, VanVelzen, Rondé, Typhoon, Jacqueline Govaert, Nick & Simon, Jeroen van Koningsbrugge, Rowwen Hèze en Marco Borsato. De shows vinden plaats op 18, 19, 20, 21, 22, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 31 januari en 1 en 2 februari. Er zijn nog enkele kaarten beschikbaar.

De presentatie van De Vrienden van Amstel LIVE! is opnieuw in handen van het Volendamse duo Nick & Simon. Voor Paul de Leeuw, Lil’ Kleine, André Hazes, Rondé en rapper Kraantje Pappie is het de eerste keer dat zij deelnemen aan de populaire concertreeks.

“De Vrienden van Amstel LIVE! staat aan de vooravond van een unieke editie. Nooit eerder mochten we zoveel vrienden en artiesten ontvangen in onze grootste Amstel kroeg”, zegt David Lette, Marketing Directeur Amstel. “Door eenmalig 14 shows te doen kunnen we ons jubileum met ruim 190.000 muziekliefhebbers vieren, daar kijken we enorm naar uit. Het zal in vele opzichten bijzonder worden. We doen ons uiterste best om onze gasten maximaal te verrassen.”

Bekijk ook de video waarin het programma wordt bekendgemaakt:

Jubileum: De Vrienden van Amstel LIVE! 20 jaar

In 2018 is het precies 20 jaar geleden dat dit bijzondere evenement een vliegende start maakte in een muziekcafé aan het Thorbeckeplein in Amsterdam onder de naam Heeren van Amstel, als een avond waar bevriende artiesten met elkaar optraden. Dat was zo’n succes dat de tweede editie al in Ahoy werd georganiseerd. Inmiddels is De Vrienden van Amstel LIVE! uitgegroeid tot het grootste indoor evenement van Nederland waarin talloze bijzondere duetten centraal staan en vriendschappen ontstaan. Tijdens de 20ste editie in 2018 verwelkomt de organisatie ruim 190.000 bezoekers, een bezoekers record voor het evenement en Rotterdam Ahoy.

Meer informatie over het evenement en de kaartverkoop is te vinden op www.vriendenvanamstel.nl.