21
januari
2019
|
12:29
Europe/Amsterdam

Backstage bij de Vrienden van Amstel LIVE

In de backstage video's van De Vrienden van Amstel LIVE kun je zien wat er allemaal achter de schermen gebeurt. Hieronder zie je de afleveringen.

De opening van De Vrienden van Amstel LIVE is altijd spectaculair. Maar dit jaar had de helft van de zaal niet eens door wat er aan de andere kant gebeurt. En da’s best wel spannend. Zelfs voor Chef' Special en DI-RECT.

De megahit ‘Onderweg’, wordt tijdens De Vrienden van Amstel LIVE op een wel heel bijzondere manier uitgevoerd. Namelijk door twee generaties artiesten: Lil Kleine, Frenna, Guus Meeuwis en Joris Rasenberg.

Dit jaar draaien Sunnery James & Ryan Marciano het dak eraf in Rotterdam Ahoy. Ze staan op het podium met Guus Meeuwis, Lil Kleine en Ronnie Flex. En dat levert hele leuke dingen op...

Er zit een wel erg bijzonder blok in de show dit jaar, waarin André Hazes uit het repertoire van zijn vader zingt. Samen met de rest van de zaal natuurlijk, want er is bijna niemand die dat niet uit volle borst mee kan zingen!

De pianobar heeft dit jaar plaats gemaakt voor het Amstel terras! Er is bier, er zijn meezingers en het is vooral heel erg gezellig.

Aan Marco Borsato' 'De Waarheid' en 'De Bestemming' wordt dit jaar in de show een unieke draai gegeven, en dat pakt heel indrukwekkend uit!

De 21e editie wordt elke avond afgesloten door niemand minder dan mister Ahoy, en dat is in één woord LEEgendarisch.

Contactpersoon