Zoeterwoude,
27
december
2016
|
09:49
Europe/Amsterdam

Amstel luidt jubileumeditie De Vrienden van Amstel LIVE! in met speciale ticket-actie op het bierkrat

Samenvatting

Hoewel De Vrienden van Amstel LIVE! 2017 komende januari nog moet plaatsvinden, zijn de voorbereidingen voor de 20ste editie in 2018 al in volle gang. Om het aanstaande jubileum alvast in te luiden geeft organisator Amstel de liefhebbers van het muziekevenement via een actie op het bierkrat nu al toegang tot de exclusieve voorverkoop van de eerste 25.000 tickets voor alle 9 shows van De Vrienden van Amstel LIVE! 2018.

De bierkratten met de actiecodes stromen deze dagen in heel Nederland in. De exclusieve voorverkoop met gebruik van de code start op 10 januari via www.amstel.nl De shows van de jubileumeditie vinden plaats op 20, 21, 22, 24, 25, 26, 27, 28 en 29 januari 2018 en daarmee gaan voor het eerst direct alle 9 showavonden in verkoop.

De eerste 25.000 beschikbare tickets zijn verdeeld over alle 9 showavonden en bestaan uit arena staanplaatsen en verschillende rangen zitplaatsen. Na de exclusieve voorverkoop via het bierkrat zal aansluitend de reguliere voorverkoop starten met de resterende tickets.

De Vrienden van Amstel LIVE! is uitgegroeid tot een van de meest populaire evenementen van Nederland. Daar zijn wij enorm trots op, maar wij realiseren ons ook dat de kaarten zo gewild zijn dat er mensen zijn die achter het net vissen. Met de actie op het bierkrat willen wij Amstel vrienden een extra kans geven om een kaartje te bemachtigen voor de speciale jubileumeditie in 2018. De Vrienden van Amstel LIVE! viert dan haar twintigste verjaardag en wij hopen daar met zo veel mogelijk vrienden van het eerste uur op te proosten!
Emke Sporry, marketing manager Amstel Bier