Rotterdam,
16
januari
2021
|
12:00
Europe/Amsterdam

500.000 vrienden kijken uit naar bijzondere editie van De Vrienden van Amstel LIVE

Half miljoen Nederlanders heeft gratis ticket op zak voor de grootste kroeg van Nederland

Terwijl de repetities nog in volle gang zijn voor de eerste digitale editie van De Vrienden van Amstel LIVE maken maar liefst 500.000 vrienden zich thuis op voor een mooie avond vol muzikale hoogtepunten en vriendschap. Op veel plekken in het land belooft het dan ook bijzonder gezellig te worden. Vanaf een prachtig podium in de Rotterdamse Ahoy klinken, via een livestream, de klanken van twintig Nederlandse topartiesten straks in vele duizenden huiskamers. Kaarten voor het online concert zijn nog steeds gratis te bestellen via de website van het evenement.

 

Nieuwe show en bijzondere samenwerkingen

De Vrienden van Amstel Livestream is een volledig nieuwe show met vele nieuwe samenwerkingen. Zo zullen André Hazes en Rolf Sanchez samen te zien zijn en zal Guus Meeuwis met Suzan & Freek optreden. De volledige show bestaat uit duetten. Ook het nieuwe nummer van Thomas Acda, Paul De Munnik, Maan en Typhoon zal te horen zijn in de livestream vanavond. ‘Als Ik Je Weer Zie’ is gisteren uitgebracht en in het nummer staat vriendschap, in tijden waarin je elkaar wat minder vaak kunt zien, centraal. De directe aanleiding voor het schrijven van het lied was het verplaatsen van het evenement De Vrienden van Amstel LIVE waar zij zouden optreden. 

 

Voorprogramma van 538-dj’s Coen en sander

Vanaf 19.30 uur verzorgen 538-dj’s Coen en Sander het voorprogramma. In een speciale uitzending van ‘De Coen en Sander Show’ kijkt het radioduo vanuit de 538-studio vooruit naar de bijzondere 23e editie van De Vrienden van Amstel LIVE. Zo bellen Coen en Sander met gastheren Nick & Simon en peilen ze de spanning bij debutant Rolf Sanchez. Ook gaan artiesten weer de muzikale strijd aan in de befaamde ‘Coen en Sander Pub Cup’. Wie heeft er meer muziekkennis: Suzan of Freek? En lukt het Guus Meeuwis om zijn titel te behouden als hij het opneemt tegen Kraantje Pappie?

 

Cadeau voor heel Nederland

Suzan & Freek, Kraantje Pappie, Snelle, Armin van Buuren, Guus Meeuwis, André Hazes, Paul de Munnik, Maan, Thomas Acda, Nick & Simon, Duncan Laurence, Jochem Myjer, Dinand, Diggy Dex, Typhoon, Willeke Alberti, Paul de Leeuw, Rolf Sanchez en Roel van Velzen zijn vanavond allemaal van de partij. En echt iedereen kan erbij zijn; de toegang is gratis en er geldt geen limiet. Een half miljoen Nederlanders heeft inmiddels een ticket op zak. Kaarten zijn verkrijgbaar via www.vriendenvanamstel.nl

Contactpersoon