LEIDEN,
26
maart
2022
|
11:07
Europe/Amsterdam

Vier extra shows voor De Vrienden van Amstel LIVE

Kaartverkoop voor de extra avonden is per direct gestart

De Vrienden van Amstel LIVE heeft de extra editie uitgebreid tot twaalf shows. Naast 1, 2, 3, 4, 6, 7, 8 en 9 mei opent de grootste Amstel kroeg van Nederland haar deuren ook op 26, 28, 29 en 30 april. Alle kaarten voor de extra concertreeks in mei vlogen vanochtend binnen een uur de deur uit waarna de organisatie besloot om meer mensen de gelegenheid te bieden om het jaarlijkse feest in Ahoy bij te wonen. De verkoop is per direct gestart via de website van het evenement vriendenvanamstel.nl.

In totaal zullen in april en mei ruim 150.000 vrienden een bezoek brengen aan de extra editie van het evenement. Thom Ligthart, marketing manager van Amstel: “We zijn enorm trots dat we zoveel mensen mogen verwelkomen in onze Amstel kroeg in Ahoy. Na de teleurstelling in januari voelt het geweldig om die smaak met zoveel vrienden weg te spoelen en te vieren dat we weer samen zijn”. Producent Machiel Hofman legt uit dat er niet meer shows zullen worden toegevoegd: “Het liefst zou je iedereen de mogelijkheid bieden om een avond Vrienden van Amstel te beleven maar de agenda’s van de artiesten en de locatie bieden niet meer ruimte dan deze 12 shows. Het is eigenlijk al een wonder dat we op deze termijn nog zoveel shows konden samenstellen”.

Voor mensen die geen kaarten kunnen bemachtigen volgt er een herkansing op dinsdag 26 april. Op de eerste showdag start traditioneel de kaartverkoop voor de volgende editie, het 25 jarig jubileum van het evenement in januari 2023. Voor alle liefhebbers van het evenement werd vrijdag de single ‘Missen Zou’ van Thomas Acda, Rolf Sanchez en Kraantje Pappie uitgebracht. Het nummer is de themasong voor de extra reeks van De Vrienden van Amstel LIVE. Op het YouTube kanaal van het evenement verschijnt morgenavond een mini documentaire over het ontstaan van het nummer.

Kaarten voor extra shows nu verkrijgbaar

De kaartverkoop voor de extra shows op 26, 28, 29 en 30 april is per direct gestart via www.vriendenvanamstel.nl en ticketingpartner Paylogic.